Klub mesterskab 2018

Lørdag den 1. september, har du chancen for at blive klub mester og dermed har du så håneretten et helt år! vi vil kåre årets klub mester som udover titlen også vinder fede præmier! Klub mesterskabet er kun for medlemmer af Gjern Fiskeriforening, til gengæld kan nye medlemmer optages uden indmeldelsesgebyr ved fremmøde på dagen. Mesterskabet bliver afholdt i Lilleåen, nærmere bestemt Langå sportsfiskerforenings fiskevand ved Langå. Adressen er: Skovkrogen, 8870 Langå. Indskrivning 14:30 til 15:00 på overstående adresse. konkurrencen forløber fra klokken 15.00 til 21.00. Derefter skal vi forhåbentligt kåre en mester. Forening vil sørge for at der er en varm grill klokken 17.00, så husk at medbringe mad!

Det koster 50 kr. at deltage!